Συγχαρητήριο Μήνυμα του Διευθυντή της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πιερίας για την παρέλαση της 28η Οκτωβρίου

Στον απόηχο των λαμπρών επετειακών εκδηλώσεων της 28ης Οκτωβρίου και της εθνικής ανάτασης που βιώσαμε όλοι οι Έλληνες και οι Ελληνίδες, όπου γης, αισθάνομαι την επιθυμία και την υποχρέωση να ευχαριστήσω θερμά τους μαθητές και τις μαθήτριες της πόλης μας που παρήλασαν. Ταυτόχρονα θέλω να συγχαρώ τους εκπαιδευτικούς οι οποίοι μόχθησαν στο πλάι τους, για να επιτευχθεί αυτό το άρτιο αποτέλεσμα.

Οι νέοι και οι νέες με τον περήφανο βηματισμό, συσπειρωμένοι γύρω από τη Σημαία, αναπτέρωσαν τις ελπίδες όλων, ότι η νεολαία μας, η αιχμή του δόρατος κάθε επικής σελίδας της ελληνικής ιστορίας, θα υπερασπιστεί όλα τα ανθρωπιστικά ιδανικά που συναιρούνται στο εθνικό μας λάβαρο, με πρώτιστο αυτό της Ελευθερίας· Ελευθερίας εθνικής, πνευματικής, ηθικής.

Εύχομαι ολόψυχα σε όλους και όλες εσάς, που μας γεμίσατε καμάρι τη χθεσινή ημέρα, να έχετε υγεία, καλή πρόοδο και να αγωνιστείτε για την πατρίδα σε κάθε πεδίο, χωρίς ίχνος επίπλαστης, επιφανειακής, εθνικής ρητορείας αλλά με γνήσια φιλοπατρία, με μόνο όραμα να κερδίσετε όλες τις ειρηνικές μάχες στο χώρο της Επιστήμης, της Τεχνολογίας, του Πολιτισμού, απαλλαγμένοι από όσα μας διχάζουν και μας διαιρούν.

Ο Διευθυντής  Δευτεροβάθμιας   Εκπαίδευσης Πιερίας
Δρ. Γεώργιος Χρ. Μακρής

(48 επισκέψεις, 1 σήμερα)
Facebook
Twitter

Σχετικές Αναρτήσεις