Ολοκλήρωση του Erasmus+ προγράμματος EES από το 2ο ΕΠΑΛ Κατερίνης

Με μεγάλη επιτυχία ολοκλήρωσε το 2ο ΕΠΑΛ Κατερίνης το καινοτόμο Ευρωπαϊκό πρόγραμμα “Effective e-learning system based on digital competences”, το οποίο διήρκησε λόγω covid-19 τρία έτη αντί για δύο που ήταν αρχικά προγραμματισμένο. Ένα όμορφο ταξίδι, πλούσιο σε εμπειρίες και επαγγελματικές γνωριμίες έφτασε στο τέλος του. Το σύνολο της εκπαιδευτικής κοινότητας του σχολείου μας και όχι μόνο η παιδαγωγική ομάδα του προγράμματος που συμμετείχε ενεργά σε όλες τις δράσεις, ωφελήθηκε και είχε τη δυνατότητα να γνωρίσει μέσα από συνεχείς ενημερώσεις και ενδοσχολικές ημερίδες νέα διαδραστικά εργαλεία διδασκαλίας.

Το πρόγραμμα ξεκίνησε ουσιαστικά το σχολικό έτος 2018-2019 και ολοκληρώθηκε πρόσφατα, το Μάιο του 2021 με διαδικτυακή εκπαίδευση των συμμετεχόντων μέσω του λογισμικού Zoom, λόγω της αναβολής της εκπαιδευτικής μετακίνησης στην Braga της Πορτογαλίας.

Το βασικό επιδιωκόμενο αποτέλεσμα αυτού του προγράμματος ήταν η αύξηση του επιπέδου της ψηφιακής ικανότητας των μαθητών και των εκπαιδευτικών με αυτοπεποίθηση, αποτελεσματικότητα, και κριτικό τρόπο. Το πρόγραμμα επικεντρώθηκε στην ανταλλαγή εμπειριών στη χρήση της ηλεκτρονικής μάθησης και στην εύρεση νέων δυνατοτήτων για τη βελτίωση των ψηφιακών ικανοτήτων των μαθητών και εκπαιδευτικών.

Κατεβάστε παρακάτω το σχετικό υλικό.

(54 επισκέψεις, 1 σήμερα)

Σχετικά έγγραφα

ΑΡΧΕΙΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΛΗΨΕΙΣ
doc EES Τελική Ανακοίνωση 18 KB 123
pptx EES Τελική Παρουσίαση 7 MB 145
Facebook
Twitter

Σχετικές Αναρτήσεις