Ημερίδα διάχυσης του ευρωπαϊκού προγράμματος Erasmus+ «Little Philosophers – FindingHome» με κωδικό KA220-SCH-FEE6EC2B

Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πιερίας, διοργάνωσε ημερίδα διάχυσης αποτελεσμάτων στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού προγράμματος ERASMUS+KA220-SCH-FEE6EC2B με τίτλο: «Little Philosophers – Finding Home» στο οποίο είναι εταίρος.

Η ημερίδα πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 16 Νοεμβρίου 2023 στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Γυμνασίου Κονταριώτισσας Πιερίας. Συμμετείχαν οι Διευθύντριες και εκπαιδευτικοί των Γυμνασίων που εφάρμοσαν το πρόγραμμα καθώς και μαθητές/τριες του Γυμνασίου Κονταριώτισσας.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους από την Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πιερίας ο Προϊστάμενος του Τμήματος Διοικητικού κος Αντώνιος Αθανασιάδης και η Υπεύθυνη των Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων κα Σοφία Φούρλαρη, οι αιρετοί του κλάδου των εκπαιδευτικών της Β/θμιας Εκπ/σης Πιερίας κ. κ. Δημήτριος Μπουλούμης και Αστέριος Τόκας, από τον Δήμο Δίου – Ολύμπου η Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κα Σοφία Ζουρζούρα και ο νεοεκλεγείς δημοτικός σύμβουλος κος Αστέριος Τζήμας, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Γυμνασίου Κονταριώτισσας κ. Ανέστης Μιντός, καθώς και μέλη του Συλλόγου, Διευθυντές και Διευθύντριες σχολείων της Πιερίας.

Περισσότερα στο δελτίο τύπου που επισυνάπτεται παρακάτω:

(56 επισκέψεις, 1 σήμερα)
Facebook
Twitter

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ