Προετοιμασία για την έναρξη της εξ αποστάσεως διδασκαλίας

Αγαπητοί συνάδελφοι

Σας ενημερώνουμε πως ξεκινά άμεσα το πρόγραμμα εξ αποστάσεως διδασκαλίας στην Κεντρική Μακεδονία, αρχής γενομένης από τη Γ΄ Λυκείου. Αυτό σημαίνει πως πρέπει:

1. Oι εκπαιδευτικοί και oι Διευθυντές των ΓΕ.Λ. και ΕΠΑ.Λ. να είναι έτοιμοι να εμπλακούν σε αυτή τη διαδικασία που ξεκινά.

2. Οι Διευθυντές να φροντίσουν να είναι συμπληρωμένα όλα τα στοιχεία των μαθητών στο myschool και να έχουν τα email των μαθητών (γονιών τους) της Γ΄ Λυκείου, στους οποίους αρχικά θα απευθυνθούν τα μαθήματα, ώστε να τα προωθήσουν στους εμπλεκόμενους εκπαιδευτικούς μόλις αυτό απαιτηθεί.

3. Οι Διευθυντές να ενημερώσουν, εντός της ημέρας, τους εκπαιδευτικούς που θα εμπλακούν, ώστε να είναι έτοιμοι να εφαρμόσουν την τηλεκπαίδευση.

4. Οι εκπαιδευτικοί να μελετήσουν άμεσα τις οδηγίες που θα λάβουν (στις οποίες θα συμπεριλαμβάνεται και το link της πλατφόρμας), ώστε να προετοιμαστούν κατάλληλα και να είναι έτοιμοι για την πρώτη εφαρμογή-διδασκαλία.

5. Οι Διευθυντές των Γυμνασίων και Δημοτικών σχολείων, καθώς και οι Διευθυντές των ΓΕ.Λ. και ΕΠΑ.Λ. για τις υπόλοιπες τάξεις, καλούνται να προχωρήσουν σε αντίστοιχη προετοιμασία, όσον αφορά στην κινητοποίηση των εκπαιδευτικών και στην καταγραφή των e-mail των μαθητών (γονέων τους), ώστε να υπάρχει ετοιμότητα για τη διεύρυνση της εφαρμογής της εξ αποστάσεως διδασκαλίας, η οποία θα ακολουθήσει σύντομα.

6. Σε κάθε σχολική μονάδα να συγκροτηθεί μια ολιγομελής ομάδα συντονισμού της διαδικασίας, αποτελούμενη από τον Διευθυντή και 2-3 εκπαιδευτικούς και τα στοιχεία της να κοινοποιηθούν στην οικεία Διεύθυνση Εκπαίδευσης.

Κατεβάστε παρακάτω το σχετικό έγγραφο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας

(529 επισκέψεις, 1 σήμερα)

Σχετικά έγγραφα

ΑΡΧΕΙΟ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΜΕΓΕΘΟΣ ΛΗΨΕΙΣ
pdf Οδηγίες εξ αποστάσεως διδασκαλίας 182 KB 448
Facebook
Twitter

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ