Πανελλήνιος Διαγωνισμός Μαθητικής Δημιουργίας με θέμα «Ηγέτες Ακεραιότητας του Αύριο»

Με αφορμή την 9η Δεκεμβρίου, Παγκόσμια Ημέρα κατά της Διαφθοράς, η Εθνική Αρχή Διαφάνειας σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, προκηρύσσουν τον 1ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Μαθητικής Δημιουργίας με θέμα «Ηγέτες Ακεραιότητας του Αύριο» για το σχολικό έτος 2020-2021.

Ο Διαγωνισμός διενεργείται σε συνεργασία με το Γραφείο των Ηνωμένων Εθνών για τα Ναρκωτικά και το Έγκλημα, στο πλαίσιο ενίσχυσης του Εθνικού Στρατηγικού Σχεδίου Καταπολέμησης της Διαφθοράς, και χρηματοδοτείται από τη Γενική Διεύθυνση Στήριξης Διαρθρωτικών Μεταρρυθμίσεων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Οι μαθητές/τριες πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης καλούνται να αναζητήσουν δημιουργικούς τρόπους, όπως ζωγραφική, κολάζ, φωτογραφία, αφίσα, βίντεο, ή γραπτό κείμενο, με τους οποίους εκφράζονται οι αξίες της ακεραιότητας, της δικαιοσύνης, του σεβασμού, της αλληλεγγύης, της επιείκειας, της αποδοχής, της υπευθυνότητας, της αξιοκρατίας και της λογοδοσίας στην κοινωνία.

Ημερομηνία έναρξης του Διαγωνισμού ορίζεται η 9η Δεκεμβρίου 2020 με καταληκτική ημερομηνία αποστολής συμμετοχών την 23η Απριλίου 2021. Η αξιολόγηση θα γίνει από πενταμελή επιτροπή η οποία θα βραβεύσει τα έργα των μαθητών/τριών ανά κατηγορία συμμετοχής.

(226 επισκέψεις, 1 σήμερα)

Σχετικά έγγραφα

ΑΡΧΕΙΟ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΜΕΓΕΘΟΣ ΛΗΨΕΙΣ
pdf ΗΓΕΤΕΣ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ (Εγκύκλιος) 142 KB 279
Facebook
Twitter

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ