Μήνυμα του Διευθυντή ΔΔΕ Πιερίας μετά την έκδοση των βαθμολογιών των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2024

Κατερίνη, 28/06/2024

Αγαπητοί/ες απόφοιτοι Γενικών κι Επαγγελματικών Λυκείων της Δ.Ε. Πιερίας

Με την ολοκλήρωση των Πανελλαδικών Εξετάσεων και μετά την ανακοίνωση των βαθμολογιών σας για τα μαθήματα στα οποία εξεταστήκατε, θα ήθελα να συγχαρώ όλους εσάς για τις κοπιώδεις προσπάθειες που καταβάλατε και τη μάχη που δώσατε προκειμένου να πετύχετε τους στόχους σας κάνοντας ένα βήμα πιο κοντά  στην εκπλήρωση των ονείρων σας.

Συγχαίρω θερμά όλους όσοι πετύχατε βαθμολογίες που σας ικανοποίησαν και που σας εξασφαλίζουν μια θέση στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση και σας συμβουλεύω να κάνετε μια σοφή επιλογή ενόψει της υποβολής του Μηχανογραφικού Δελτίου για την εισαγωγή σας στο Τμήμα και τη Σχολή προτίμησής σας. Για όσους, μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, δεν κατορθώσατε να επιτύχετε τις υψηλές βαθμολογίες που επιθυμούσατε, να υπενθυμίσω ότι υπάρχει σημαντικός αριθμός αξιόλογων σχολών που προσφέρονται σε όλα τα επιστημονικά πεδία με θετικές προοπτικές για το μέλλον, αρκεί να επιλέξετε έξυπνα. Όσον αφορά τους υποψήφιους/ιες των οποίων η προσπάθεια δεν ήταν αρκετή για την επίτευξη  βαθμολογιών που ανοίγουν την πόρτα των ΑΕΙ, υπάρχει πάντα η επιλογή του Παράλληλου Μηχανογραφικού Δελτίου (Π.Μ.Δ.) για την εισαγωγή τους σε Δημόσια Σ.Α.Ε.Κ. του πεδίου ενδιαφέροντός τους.

Να θυμάστε ότι τόσο ο ενθουσιασμός, όσο και η απογοήτευση συνθέτουν την πορεία μας και καθορίζουν τα μετέπειτα βήματά μας. Με τις Πανελλήνιες Εξετάσεις κλείνει ένας κύκλος που αφορά τη μαθητική σας πορεία και τη διαμόρφωση της προσωπικότητάς σας, αλλά ανοίγει ένας νέος για την προσωπική σας εξέλιξη κι επαγγελματική προοπτική.

Ο Διευθυντής της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πιερίας

Γεώργιος Χρ. Μακρής

(44 επισκέψεις, 1 σήμερα)
Facebook
Twitter

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ