Μήνυμα του Διευθυντή Εκπαίδευσης Πιερίας, κ. Γεωργίου Μακρή,  με την ευκαιρία της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων των Πανελλαδικών Εξετάσεων

Με την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των πανελλαδικών εξετάσεων, χαιρετίζω θερμά όλους εσάς τους υποψηφίους και όλες τις υποψήφιες που συμμετείχατε στις Πανελλαδικές Εξετάσεις και αγωνιστήκατε για την εισαγωγή σας στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση και στα Δημόσια Ι.Ε.Κ. στην πολύ ιδιαίτερη και δύσκολη φετινή χρονιά. Η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων σημαίνει το τέλος ενός κύκλου προσπαθειών και την αρχή ενός νέου. Χαιρετίζω τον αγώνα σας, τη θέληση, τον κόπο και το ήθος σας μέσα στις  πρωτόγνωρες συνθήκες της πανδημίας.

Θερμά συγχαρητήρια σας αξίζουν, νέοι και νέες, καθώς οι κόποι των μαθητικών σας χρόνων σήμερα επιβραβεύονται με την εισαγωγή σας σε σπουδές της επιλογής σας. Βρίσκεστε στην αρχή μιας νέας πορείας που θα σας οδηγήσει σε νέες εμπειρίες και γνώσεις, σε  επαγγελματική και κοινωνική καταξίωση, στην αυτοπραγμάτωσή σας. Συγχαρητήρια για την επιτυχία σας η οποία είναι καρπός της προσωπικής σας προσπάθειας και της στήριξης της οικογένειάς σας και των εκπαιδευτικών.

Συγχαίρω, επίσης, και εσάς που δεν είχατε τα αποτελέσματα που προσδοκούσατε, για τη συμμετοχή και τον αγώνα σας. Να γνωρίζετε ότι η εμπειρία της προσπάθειας που κάνατε  σας είναι ήδη πολύτιμο εφόδιο για τη συνέχεια, εφαλτήριο μελλοντικής επιτυχίας, αφού τα όνειρα και οι στόχοι πάντα μπορούν να πραγματοποιηθούν με γνώση, σωστή διαχείριση, εργατικότητα, θέληση και επιμονή.

Θα ήταν παράλειψη να μην αναφερθώ και να μην ευχαριστήσω τους γονείς και τις/τους εκπαιδευτικούς, οι οποίοι και στην εξαιρετικά δύσκολη φετινή συγκυρία στάθηκαν αρωγοί και συμπαραστάτες, εμψυχωτές και στηρίγματα στις προσπάθειες  και τις επιλογές σας. Εκπαιδευτικοί και στελέχη της εκπαίδευσης με υψηλό αίσθημα ευθύνης και συνέπειας συνέβαλαν και αυτή τη χρονιά καθοριστικά στην επιτυχία σας. Ευχαριστώ το εκπαιδευτικό προσωπικό που σας εμπνέει με τις αρχές της εποικοδομητικής συνεργασίας και ευσυνειδησίας.

Να γνωρίζετε ότι είμαστε περήφανοι για εσάς, τη νέα γενιά, που διεκδικείτε τα όνειρά σας ανυποχώρητα, δυναμικά, μεθοδικά! Αποτελείτε εγγυήσεις για αισιόδοξες προοπτικές «με λογισμό και μ’ όνειρο» στον δρόμο της ατομικής και συλλογικής ζωής.

Σας εύχομαι τον καθένα και την καθεμία σας χωριστά υγεία και δύναμη στη συναρπαστική περιπέτεια της πνευματικής αναζήτησης και της προσωπικής ολοκλήρωσης!

Ο Διευθυντής

Δευτεροβάθμιας   Εκπαίδευσης Πιερίας

Γεώργιος Χρ. Μακρής

(284 επισκέψεις, 1 σήμερα)
Facebook
Twitter

Σχετικές Αναρτήσεις