Έλεγχος εξοπλισμού Συστήματος Ασφαλούς Μετάδοσης (Σ.Α.Μ.)

Με γνώμονα την εύρυθμη λειτουργία του συστήματος Σ.Α.Μ., παρακαλούνται τα σχολεία που διαθέτουν τον αντίστοιχο εξοπλισμό να ελέγξουν:

1. Έλεγχος συσκευών FortiToken 200: Χωρίς να κάνετε εισαγωγή στο σύστημα Σ.Α.Μ., ανοίξτε την συσκευή που παράγει τους κωδικούς και βεβαιώστε ότι πατώντας το κουμπί εμφανίζεται στην οθόνη του ένας 6ψήφιος κωδικός. Επισημαίνεται ότι τα σχολεία που διαθέτουν και εφεδρικό εξοπλισμό, καθώς και οι ΔΔΕ θα πρέπει επίσης να ελέγξουν με τον ίδιο τρόπο ότι λειτουργούν οι συσκευές αυτές.

Σε περίπτωση που ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ παρακαλούμε να μας αποστείλετε στο sts@minedu.gov.gr το ακόλουθο μήνυμα, συμπληρωμένο με τα στοιχεία του σχολείου σας, ώστε να δρομολογήσουμε αντικατάστασή του. Θα παραλάβετε νέο μέσω ταχυμεταφοράς στον οποίο θα παραδώσετε το ελαττωματικό.

======================ΑΡΧΗ ΜΗΝΥΜΑΤΟΣ=====================================
Παρακαλούμε να γίνει αντικατάσταση του token της <Σχολικής Μονάδας>
Διεύθυνση: <Δ/νση Σχολικής Μονάδας>
Τ.Κ.:
Τηλ.:
Δ/ντης:
Κινητό:
======================ΤΕΛΟΣ ΜΗΝΥΜΑΤΟΣ=====================================


2. Έλεγχος συνδεσμολογίας: Επιβεβαιώστε ότι η συνδεσμολογία των συσκευών είναι σωστή. Υπενθυμίζεται ότι έχετε παραλάβει μέσω e-mail το εγχειρίδιο χρήσης, καθώς και τις συχνές ερωτήσεις – απαντήσεις για το ΣΑΜ, όπου περιγράφεται λεπτομερώς και η συνδεσμολογία. Προς διευκόλυνσή σας έχουν αναρτηθεί και στον σύνδεσμο https://www.minedu.gov.gr/faq-sts

Εικονίδιο

Έλεγχος καλής λειτουργίας Συστήματος Ασφαλούς Μετάδοσης (ΣΑΜ)
11/05/2022 1.61 MB 1021 λήψεις

Στο παρακάτω έγγραφο υπάρχουν απλές οδηγίες για τη σύνδεση στο σύστημα.

(960 επισκέψεις, 1 σήμερα)
Facebook
Twitter

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ