Εκλογές Υπηρεσιακών Συμβουλίων ΥΠΑΙΘ. Τελική ενημέρωση & πληροφορίες

Υπενθυμίζουμε για τη διεξαγωγή των εκλογών για τα Υπηρεσιακά Συμβούλια του ΥΠΑΙΘ το ερχόμενο Σάββατο 5 Νοεμβρίου από τις 09:00 έως τις 17:00, σύμφωνα με το παρακάτω ΦΕΚ.

Εικονίδιο

Διαδικασία Ηλεκτρονικής Ψηφοφορίας για τα Υπηρεσιακά Συμβούλια Νοέμβριος 2022 (ΦΕΚ 5131/01-10-2022)

170.45 KB 160 λήψεις

Σήμερα, μέσω του συστήματος “ZEUS”, έχει σταλεί στο σύνολο των εκλογέων το τελευταίο ενημερωτικό μήνυμα όπου περιέχεται ο μοναδικός σύνδεσμος του κάθε εκλογέα μέσω του οποίου μπορεί να υποβάλλει τη ψήφο του. Δείτε τη σχετική ανακοίνωση.

Όταν ολοκληρώσει τη διαδικασία της επιλογής, ο ψηφοφόρος προχωρά στην υποβολή του ψηφοδελτίου. Το επιλεγμένο ψηφοδέλτιο κρυπτογραφείται στον τοπικό υπολογιστή του ψηφοφόρου και στη συνέχεια υποβάλλεται μέσω δικτύου στο σύστημα «ZEUS». Το σύστημα εκδίδει ψηφιακή απόδειξη καταχώρισης της ψήφου σε μορφή απλού αρχείου κειμένου, την οποία ο ψηφοφόρος οφείλει να φυλάξει, καθώς είναι απαραίτητη για την υποβολή και επεξεργασία τυχόν ενστάσεων.

Για οποιοδήποτε πρόβλημα κατά τη διάρκεια της διαδικασίας μπορείτε να επικοινωνείτε με την εφορευτική επιτροπή στο tkarts@gmail.com (Θοδωρής Λ. Καρτσιώτης), στο 6948 88 98 99 ή στο email της ΔΔΕ Πιερίας, mail@dide.pie.sch.gr.

ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ

(224 επισκέψεις, 1 σήμερα)
Facebook
Twitter

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ