Χαιρετισμός  του Διευθυντή Δευτεροβάθμιας  Εκπαίδευσης Πιερίας προς τους υποψηφίους των Πανελλαδικών εξετάσεων 2023

Αγαπητοί υποψήφιοι, αγαπητά μου παιδιά,

λίγο πριν από την έναρξη των Πανελλαδικών εξετάσεων του 2023, ως Διευθυντής της Δευτεροβάθμιας  Εκπαίδευσης Πιερίας, με απόλυτη ενσυναίσθηση και συμπάθεια, απευθύνω την επιστολή μου αυτή σε όλους εσάς τους υποψήφιους μαθητές επιθυμώντας να σας ενθαρρύνω για την πρώτη σημαντική δοκιμασία της ζωής σας και να σας υπενθυμίσω ότι είναι η πρώτη από μια σειρά προκλήσεων που έχετε να αντιμετωπίσετε στο μέλλον. Σας καλώ να δείξετε θάρρος, σθένος, ηρεμία και προσήλωση για να κατορθώσετε να ανταποκριθείτε στις απαιτήσεις αυτής της εξεταστικής περιόδου προκειμένου να πετύχετε την εισαγωγή στη σχολή της αρεσκείας σας. Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας  Εκπαίδευσης Πιερίας, αλλά κι εγώ ο ίδιος προσωπικά, εγγυόμαστε ότι θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για την απρόσκοπτη διεξαγωγή των Πανελληνίων εξετάσεων. Εσείς, από την πλευρά σας  απελευθερωμένοι από καθηλωτικά άγχη, με καθαρό μυαλό, πίστη στις δυνάμεις σας και με τη δέουσα ψυχραιμία, είμαι σίγουρος ότι θα δώσετε τον καλύτερο εαυτό σας.

Τέλος, εύχομαι υπομονή και καλή δύναμη σε σας και στις οικογένειές σας, που σας  στηρίζουν στον αγώνα σας τώρα που φτάσατε στην τελική ευθεία. Επίσης, η σκέψη μου βρίσκεται και στους καθηγητές των σχολείων μας που στήριξαν όλη τη διάρκεια της χρονιάς τις προσπάθειές σας.

Αγαπητοί υποψήφιοι,

εύχομαι από καρδιάς σύντομα να δρέψετε τους καρπούς των προσπαθειών σας. Ας μην ξεχνάτε, όμως,  ότι το μέλλον σας ανήκει, ότι ο χρόνος είναι στο πλευρό σας και σηματοδοτεί το άπειρο των δυνατοτήτων σας!

Ο Διευθυντής της Δ/θμιας Εκπαίδευσης Πιερίας
Γεώργιος Χρ. Μακρής

(92 επισκέψεις, 1 σήμερα)
Facebook
Twitter

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ