ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΙΝΑΚΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΩΝ ΚΕΝΩΝ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑΤΩΝ ΣΕ ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΟΣΩΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ ΚΑΙ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΑ ΥΠΟΒΑΛΟΥΝ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΤΙΚΗ ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΥΠΕΡΑΡΙΘΜΟΥ, ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΕΝΤΟΣ ΠΥΣΔΕ, ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΔΙΑΘΕΣΗΣ, ΑΠΟΣΠΑΣΜΕΝΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΑΠΟ ΑΛΛΟ ΠΥΣΔΕ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΩΡΑΡΙΟΥ ΥΠΕΡΑΡΙΘΜΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΩΡΑΡΙΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ

Σας ανακοινώνουμε τον Πίνακα Λειτουργικών Κενών και Πλεονασμάτων σε ώρες του ΠΥΣΔΕ Πιερίας και καλούμε τους εκπαιδευτικούς που δεν έχουν τοποθετηθεί να υποβάλουν εφόσον το επιθυμούν τροποποιητική αίτηση για τοποθέτηση υπεράριθμου, απόσπαση εντός ΠΥΣΔΕ, προσωρινή τοποθέτηση εκπαιδευτικών της διάθεσης και αποσπασμένων εκπαιδευτικών από άλλο ΠΥΣΔΕ.

Επίσης καλούμε τους εκπαιδευτικούς που είναι ήδη τοποθετημένοι να υποβάλουν αίτηση συμπλήρωσης ωραρίου υπεράριθμου εκπαιδευτικού ή αίτηση συμπλήρωσης ωραρίου.

  Οι αιτήσεις θα υποβάλλονται από την ανακοίνωση των κενών-πλεονασμάτων έως και τη Κυριακή  20-09-2020 και ώρα 23.59 μ. μ. μέσω του ηλεκτρονικού Συστήματος Αθηνά.

Σας επισυνάπτουμε και τον Οδηγό για υποβολή αιτήσεων στο Αθηνά.

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΩΡΑΡΙΟΥ:

  1.  Πρώτα θα εξεταστούν οι αιτήσεις για συμπλήρωση ωραρίου όσων παραμένουν λειτουργικά υπεράριθμοι.
  2. Στη συνέχεια για τη συμπλήρωση ωραρίου των εκπαιδευτικών θα ακολουθηθεί η διαδικασία συμπλήρωσης όπως ορίζεται από την Υπουργική Απόφαση αναθέσεων όπου η συμπλήρωση ωραρίου γίνεται με την παρακάτω σειρά και με βάση τα συνολικά μόρια των εκπαιδευτικών:

α) σε τυχόν συστεγαζόμενη σχολική μονάδα ή σε σχολική μονάδα του ίδιου συγκροτήματος

β) σε σχολική μονάδα της ίδιας ομάδας σχολείων

γ) σε σχολική μονάδα όμορης ομάδας σχολείων δ) σε σχολική μονάδα της Διεύθυνσης Εκπαίδευσης

(1.035 επισκέψεις, 1 σήμερα)

Σχετικά έγγραφα

ΑΡΧΕΙΟ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΜΕΓΕΘΟΣ ΛΗΨΕΙΣ
doc ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΩΝ ΚΕΝΩΝ ΠΛΕΟΝΑΣΜ 2019 G 78 KB 595
pdf Kena Pleonasmata 3 152 KB 1137
pdf Submission Of Applications Manual For Teachers 1 MB 352
Facebook
Twitter

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ