Ανακοίνωση πίνακα λειτουργικών κενών και πλεονασμάτων γενικής εκπαίδευσης, ΣΜΕΑΕ και τμημάτων ένταξης 2022-23

Σας ανακοινώνουμε τον Πίνακα Λειτουργικών Κενών και Πλεονασμάτων Γενικής εκπαίδευσης, τον Πίνακα Λειτουργικών Κενών και Πλεονασμάτων των ΣΜΕΑΕ και των Τμημάτων Ένταξης του ΠΥΣΔΕ Πιερίας 2022-2023 και καλούμε τους οργανικά ανήκοντες εκπαιδευτικούς στην ειδικότητα των οποίων εμφανίζεται πλεόνασμα στη σχολική τους μονάδα, να υποβάλουν αίτηση-υπεύθυνη δήλωση για το αν εάν επιθυμούν ή όχι να κριθούν λειτουργικά υπεράριθμοι,  από την ανακοίνωση του Πίνακα έως και την Τετάρτη, 10-08-2022 και ώρα 23:59 μ.μ. με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο mail@dide.pie.sch.gr  ή στο πρωτόκολλο της Υπηρεσίας τηρουμένων όλων των μέτρων προστασίας για τη νόσο Covid-19.

Παρακαλούνται οι Διευθυντές και οι Διευθύντριες των σχολικών μονάδων να ενημερώσουν τηλεφωνικώς όλους τους εκπαιδευτικούς της σχολικής τους μονάδας στην ειδικότητα των οποίων εμφανίζεται πλεόνασμα για τη παραπάνω προθεσμία.

Σε επόμενη συνεδρίαση του, την Πέμπτη 11-08-2022, το ΠΥΣΔΕ θα προβεί στην κατάρτιση του Ονομαστικού Πίνακα Λειτουργικά Υπεράριθμωνεκπαιδευτικών Γενικής εκπαίδευσης 2022-2023 και στην ανακοίνωση της προθεσμίας για την υποβολή  των  αιτήσεων για τις τοποθετήσεις των εκπαιδευτικών σε λειτουργικά κενά .

(1.341 επισκέψεις, 1 σήμερα)
Facebook
Twitter

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ