2η Ανακοίνωση – 12ου Μαθητικού Συνεδρίου Πληροφορικής Κεντρικής Μακεδονίας

Σας κοινοποιούμε την 2η Ανακοίνωση Προκήρυξης του 12ου Μαθητικού Συνεδρίου Πληροφορικής Κεντρικής Μακεδονίας, που θα διεξαχθεί στις 7, 8, 9 και 10 Απριλίου 2020 στο Συνεδριακό Κέντρο «Ν. Οικονόμου» (ΝΟΗΣΙΣ- Κέντρο Διάδοσης Επιστημών και Μουσείο Τεχνολογίας).

Το 12ο Μαθητικό Συνέδριο Πληροφορικής (σχετική άδεια ΥΠΑΙΘ Φ15.1/7914/Δ2  – 21/1/2020) διοργανώνεται από την Περιφερειακή Διεύθυνση Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας, τους Συντονιστές Εκπαιδευτικού Έργου Πληροφορικής Κεντρικής Μακεδονίας,  το Ίδρυμα «Κέντρο Διάδοσης Επιστημών και Μουσείο Τεχνολογίας» ΝΟΗΣΙΣ και το Σωματείο Φίλων του NOHΣΙΣ, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης.

Παρακαλούνται όλοι οι συνάδελφοι της Π.Ε. και Δ.Ε. να ενθαρρύνουν την συμμετοχή των μαθητών. Είναι σημαντικό  μέχρι και την Δευτέρα 9 Μαρτίου 2020  οι εκπαιδευτικοί που δηλώσαν συμμετοχή μέσω της πλατφόρμας, να αποστείλουν την εισήγηση της εργασίαςτους   στον αντίστοιχο συντονιστή εκπαιδευτικού έργου που τους εποπτεύει.  Σχετικές οδηγίες και παράδειγμα, υπάρχει μέσα στο πρότυπο εισήγησης (Επιλογή Μενού Χρήσιμα Αρχεία από το site του συνεδρίου www.math-syn-pli.gr).

(92 επισκέψεις, 1 σήμερα)
Facebook
Twitter

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ