16ο Διεθνές Συνέδριο Αθλητικής Ψυχολογίας

Με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουμε το 16ο Διεθνές Συνέδριο Αθλητικής Ψυχολογίας που θα πραγματοποιηθεί στο αμφιθέατρο του Τ.Ε.Φ.Α.Α. του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας στα Τρίκαλα 26-28 Μαΐου και καλούμε όλους τους ενδιαφερόμενους για την παρακολούθησή του.

Η θεματολογία του εστιάζει σε ποικίλους τομείς της Ψυχολογίας του Αθλητισμού και της Άσκησης, όπως βελτίωση της απόδοσης, παρακίνηση για άσκηση, φυσική δραστηριότητα για υγεία. Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα του συνεδρίου στην ιστοσελίδα του συνεδρίου (http://www.sportpsychology.org.gr).

Θα έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε καταξιωμένους Καθηγητές και ερευνητές του χώρου από την Ελλάδα και το Εξωτερικό. Οι ομιλίες θα πραγματοποιηθούν στην Αγγλική γλώσσα (απογεύματα Παρασκευής και Σαββάτου) και στην Ελληνική γλώσσα (πρωινά Σαββάτου και Κυριακής).

Όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν βεβαιώσεις συμμετοχής.
Το συνέδριο διοργανώνεται από την Ελληνική Εταιρία Ψυχολογίας της Άσκησης και του Αθλητισμού με Πρόεδρο τον Καθηγητή ΤΕΦΑΑ ΠΘ Παπαϊωάννου Αθανάσιο και το Εργαστήριο Ψυχολογίας της Άσκησης και Ποιότητας Ζωής του ΤΕΦΑΑ ΠΘ με διευθυντή τον Καθηγητή Χατζηγεωργιάδη Αντώνη.

Σας περιμένουμε όλους.

Για οποιαδήποτε πληροφορία παρακαλούμε επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του συνεδρίου http://www.sportpsychology.org.gr

(83 επισκέψεις, 1 σήμερα)
Facebook
Twitter

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ